Csomagolás

Az a probléma, hogy igazából még az életben nem költözködtem. Pedig már annyiszor, csak valahogy nem így.

Családilag költöztünk többször is, de akkor anyuék szervezték meg az egészet. Sőt, másodikos koromban, hogy ne is legyek láb alatt, megengedték, hogy  teljesen egyedül felfedezzem a belvárosi utcákat, a környéket. Én ennek akkor sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítottam, mert bejárni a környéket egyedül az elég királylányos érzés volt. Persze, most visszagondolva, talán jobb lett volna meglesni, hogy is kell csomagolni, költözködni.

Amikor kijöttünk a ködösbe, akkor sem volt nagyon nagy költözködés, mert a lakásban hagyhattunk otthon minden olyat, amire nincs szükségünk vagy majd valamikor később lesz csak.

Tib hozott egy bőröndnyi cuccot magával az elején, amire szüksége volt. Én meg apránként reptettem ki a dolgaimat, minden egyes utazás alkalmával jött velem valami. És mivel rendszeresen járunk kocsival haza, ezért konkrétan költözés és felpakolás nem is volt. Mindig hoztunk valamit, bár az utóbbi időben már egészen jól közlekedtünk csak kézipoggyásszal.

Most viszont mindent el kell pakolni, dobozolni, kidobni, elajándékozni, eltenni, eladni, hazaszállítani, stb. A lakást tisztán és üresen kell a főbérlőnek átadni, ezért most kicsivel jobban össze kell szednem csomagolási képességemet, mint bármikor az elmúlt években. Szerencsére van már néhány igazi dobozom is!!

Kapcsolódások:

Már vannak dobozaim

2 responses to “Csomagolás

  1. Én egyszer megszámoltam, hogy az egyetem alatti költözésekkel együtt vmi 18-szor költöztem eddig, és meg kell mondjam, ez a nagy tapasztalat semmire se jó, csak arra, hogy a dobozolás gondolatától is lázas beteg legyek. Meg is mondtam a páromnak, hogy amikor innen költözünk, én le fogok ülni egy sarokba és megvárom, amíg a munkások mindent megtesznek helyettem – ő meg lesz kedves úgy keresni, hogy ezt megengedhessük :)

  2. Euthymia

    Igen, ha átköltözés lett volna a másik házba, akkor én is félig így jártam volna el, de most a raktározás miatt kicsit bajban vagyok, mert csak 1-1 bőrönddel indulnánk majd útra :) :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s