Test-beszéd

Nem szeretnek NEM-et mondani. Azt szeretik mondani, amit hallani akarsz (ezért is került Tib ide, mert telefonba a vezetőség felé mindig azt mondták az irodai állapotokról, amit elvártak a vonal végén, de az elvárt munka meg nem volt elvégezve…).

Otthon is van olyan köztes ‘oké-oké’, ‘persze-persze’ vagy valami hasonló, amit akkor mondunk és ahogy mondjuk,  amikor nem biztos, hogy igazat adunk a másiknak, de semmiképpen sem akarunk összebalhézni vele. Illetve már rég le szerettük volna zárni a beszélgetés azon részét, ami esetleg kényes.

Na, ez itt is működik, főleg, hogy nem szeretik a NEM-et kimondani, meg elhajtani az embert sem (persze, ezt az első hét első napjaiban nehéz egyértelműen kimondani). De azt hiszem, vagyis úgy gondoljuk mindketten, hogy a ‘sure-sure-sure’ (kicsit elhadarva, susogósan mondva valahogy így ssössössö)  és mellé a kis fejbillegtetés oldalra, az egyik formája ennek a jólvanjólvanúgyvanahogytemondod-nak – szerintünk.

Nekem mindenesetre nagyon tetszik!! Jópofa, ahogy ingatják a fejüket. Tibnek egészen jól megy már, nekem majd inni kell pár pohár Kingfisher-t hozzá, de idővel anélkül is menni fog, talán.

Hogy milyen ez? A legkisebb gúnyolódás nélkül mondom, vedd elő a bólogatós kiskutyád a kocsi ablakából és kicsit lökd meg oldalról a fejét….na, megvan? Pont olyan! NAGYON JÓ! Annyira tetszik, hogy nagyon!!!

U.i: alapvetően elképzelhető, hogy nem így van, ahogy mi gondoljuk, de idővel majd kitapasztalom és elmesélem, ha érdekel. De nekem nagyon tetszik ;)

5 responses to “Test-beszéd

 1. :-)) Lányomnak van ilyen bólogató kutyája, és valahogyan idekeveredett az én asztalomra, és kipróbáltam! :-)) És el is képzeltem…

 2. Jópofa. Kedvesnek tünik. hihi
  Nekünk is van iyen kutya, csak leesett a feje…

 3. csigusza

  lemaradtam.. miért mentetek Indiába? : )

 4. “nekem majd inni kell pár pohár Kingfisher-t hozzá” :DDDDDDDDDDD

 5. Euthymia

  @Csigusz, a másik helyen leírtam, ha nem találod megírom :) szia itt is :) :) :)

  Hihi, hogy előjöttek a bólogató kutyusok :) :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s