Príma Primavéra

Még tavaly, mikor még úgy volt, hogy tavaly indulunk, akkor felkutattam az iwiw segítségével itteni magyarokat. Illetve, csak egyet, de őt bombáztam pár idióta kérdéssel az elmúlt 1 évben.

Erika kedves volt, mindig válaszolt a hülye kérdésekre. És a lelkemre kötötte, ha megjövünk hívjam, azonnal. Hát, nem hívtam rögtön, mert még nem rendeztük el a sorokat és olyan nem komfortos érzés van még bennem. De azért a második hét közepén csak megcsörgettem, hogy itt vagyunk és ragyogunk és majd jelentkezem, amint kicsit rendeződnek a sorok…

Ő meg nem tétlenkedett, rögtön kezébe vette az ügyet és elhívott egy Hungarian Cultural Festival-ra. Amire persze én rögtön igent is mondtam, mert miért ne?! És akkor végre találkozom vele is és esetleg más magyarokkal is.

A csütörtök esti film a Príma primavéra volt. A filmről nem tudok mit írni, csak annyit, hogy szerintem nagyon jó volt, és nagyon tetszett, a végén még el is pityeredtem. Nézzétek meg, ha van rá alkalmatok! (Az külön furcsa, hogy Joli (Vesela Kazakova) anyura emlékeztetett).

Az érkezés az kicsit furcsára sikeredett, mert a sofőr nem igazán tudta az utat, vagy legalábbis a házszámokkal bajban volt(unk) (és nem tuk-tukosról beszélek, hanem sofőrszolgálatról). Csak 1,5 óra volt az út, de sikerült találkozni Erikával és a filmet sem késtük le :)

Ami nagyon érdekes volt, hogy kb. 95%-ban megtelt a terem. Ezen egész végig agyaltunk, hogy kik azok, akik eljönnek megnézni egy magyar filmet?! Aztán a végén amikor felkapcsolták a villanyokat a kérdésre részben választ kaptunk, indiai férfiak.

Ha jól számoltuk 4, azaz négy nő volt a teremben. Erika és egy kolléganő, aki indiai, egy idegen, akit csak úgy láttunk meg én.

És a legjobb az egészben a film végén tapsoltak a nézők!!

Mit is mondhatnék mást, Príma Primavéra!

 

12 responses to “Príma Primavéra

 1. Martalóc

  De azt nem értem, hogy kik voltak azok az indiai férfiak. Miért érdekelte őket egy magyar film? A lányokat miért nem érdekelte?

  Haszontalan kérdések…

 2. Euthymia

  hát pont ezek a kérdések is nyitva maradtak még nekünk is, bár valószínűleg, sosem kapunk már rá választ. Azt beszéltük, talán azok, akik eljöttek, azoknak van valami fogalmuk Magyarországról. Esetleg jártak ott, van ismerős, barát, talán egyetemi élmények nem tudni.
  Valószínűleg a lányoknak más dolguk van, mint moziba járni és valószínűleg, nem is hallottak róla, hogy egy jó kis magyar filmet vetítenek…Nem tudni…

 3. Ilyen kevés ott a magyar? Nem fura? És ujdonsült ismerősöd mióta van Indiába? Neki sikerült megszoknia az országot? Esetleg lakáskeresésben nem tud nektek segíteni, ha már régebb óta ott van? Na, jól megbombáztalak a kérdéseimmel, bocsi, de olyan jó lenne mindenről tudni! Puszillak

 4. Én nem is kérdezek, inkább várom a híreket, ha megtudtok valamit. Annyi érdekes dolog van arrafelé.
  A film pedig tényleg jó lehetett. Igyekszem majd én is megnézni.
  Szép napokat!

 5. Jézusom :) Van részed kalandokban bőven, de mi tagadás ez a filmez dolog valóban meglepő! :O

 6. Én is megérkeztem :)… Nem lehet, hogy az indiai fiúk rendes és kedves magyar lányokkal akartak ismerkedni? Mégis csak egzotikum vagyunk arrafelé… :))

  Remélem, jól érzed magad! Puszik. Manka

 7. Euthymia

  CSilla, juj, de jó sok kérdés, remélem, a nettelen napok alatt írogatott bejegyzések hamarosan netre kerülnek és akkor minden ott lesz benne, úgy jó lesz??? :) :)

 8. Euthymia

  Secima: kérdezz, hátha valami ötletet kapok :) neked is szép napokat!

 9. Euthymia

  Mebarak: juj, hát van, remélem, ez még csak a kezdete a kalandoknak :)

 10. Euthymia

  Manka: lehet, most, hogy mondod!!! kuriózum, akarom mondani UNIKUMOK VAGYUNK, illetve HUNGARICUM-ok :)

 11. budapest22

  Nahát! Ez totálisan meghatott – ott, és ilyen hamar magyar filmet látni! Ebből töltekezhetsz egy időre. No meg hogy magyar személyről tudsz ott a közeledben, ez se elhanyagolható szempont. / Lehet, hogy a nőket nem vonják be a társadalmi,kulturális életbe – gondolom, később majd felderítesz erről is mindent.
  Pusz-pusz

 12. Euthymia

  :) :) :) Budapest22: engem is, még bőgtem is a végén :( Na, jó nem bőgtem, de jól megkönnyeztem!!!
  pusz-pusz!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s