Adair

Így hívják a lakótelepet, ahol van a lakás.

vegyesindia 077

Csudi egy hely, nekünk nagyon tetszik, azért is választottuk ezt.

Ez egy kerítéssel körbevett terület. A kerítésen belül minden van, akik kívül laknak, azoknak meg mondjuk semmijük :( Nagy a kontraszt, tehenek sétálnak az úton, emberek járnak a szomszédos telepre vécézni (reggel pont rájuk látni a reggelizés alkalmával),

vegyesindia 051

szemét mindenhol, a patak is mindenre van használva, csak arra nem, amire lehetne (csónakázás, horgászás). A kapun kilépve India3 208 égetik a kerítésen belüliek szemetét, amiből később a kóbor kutyák és tehenek, kecskék próbálnak még hasznos dolgokat kibányászni, bár az őr néha közbelép…

 India3 214 

Az apartmanokhoz tartozik a kerítésen belül található teniszpálya, röplabdapálya-szerűség, görkorihoz  beton,  medence (sapka használat kötelező és a nőknek külön szekció van, amikor mehetnek úszni, pedig ez azért nem is muszlim terület, hogy így elszeparáljanak minket, így Tibbel nem lesz versenyúszás :( ), tornaterem (futópaddal meg gépekkel és ugrabugra hellyel, ahol tornázni lehet), közösségi terület, ahol csocsózni, biliárdozni meg pingpongozni is lehet, 1 szökőkút, valami nyílt színpad-szerűség, minden lakáshoz parkoló és a kapunál őrök, akik az apartmanok között is sétálnak.

apartman 003

Játszótér is (bár ez a csúszda, nem tudom, hogy is működik). Tib, csak nemes egyszerűséggel megjegyezte: tanulják meg már kicsiként, az életben mindenért meg kell szenvedni, nem csak úgy fogjuk magunkat felmászunk a tetejére és csak lecsúszunk…)

apartman 002

Vagy ez nem csúszda?? Közben azt beszéltük Erikával is, hogy talán valami mászóka, inkább (neki vannak kiskorúi, szóval jobban ért hozzá! :)

Nagy a különbség, éles a határ, nagyon éles!

9 responses to “Adair

 1. Nem mondod, hogy éppen a reggelidet fogyasztottad amikor ezt a vécézős képet készítetted… :)
  Nem ezt hívják megszállott lesifotózásnak… amikor mindent félretéve az obidat használod a szemmel nem látható dolgok megörökítésére??
  Jézusom Timcsikóóó :)

 2. kemény. és mit ettetek? :-)

 3. Hát hallod, te Leányzó, ez tényleg egy más világ. :))

 4. ….eléggé durva, főleg a sz….s szekció….

 5. hát, kicsit le voltál maradva… te még csak reggeliztél, mikor, a helyiek, kint már az emésztésen is túl voltak :D

 6. Euthymia

  @Bazsi: nem mondom, mert én éppen pont nem ettem, Tib evett, és ő hívta fel a figyelmet a lehetőségre, hogy odanézzek…

  @Gus: csak a Zuram zabbantott, valami tejben áztatósat vagy nem is tudom.

  @Tinkmara, Sasó: durva és ennél vannak sajnos durvább látottak (sőt teljesen véletlenül találtam egy fotót a kattintgatásaim között, ami sokkal durvább és biztos, hogy nem direkt fotóztam) szomorúságos ám ez, de lehet, hogy csak mi vagyunk úri-muri hisztisek?! :(

  @Konok: neked van igazad! :) :)

 7. Martalóc

  Hát igen, a gazdag európaiak elszeparálódnak a szegény helyiektől. Tiszta osztálytársadalom. Na nem baj. Magyarországon is van már ilyen zárt, kiválasztottaknak létesített telep. Egyre több. Lakóparkok.
  Mondjuk magam sem tudnék mit kezdeni, a tőlem szokásokban oly távol álló helyi emberekkel. Biztos, hogy nehezen tudnék beleszokni az ottani életbe, viselkedési mintákba, aklimatizálódni.
  Milyen jó poén lenne, mondjuk beleszeretni egy ottani, hétköznapi lányba. Szerintem nagyon humoros lenne (nem nekem, hanem másoknak) az a szenvedés, amit számomra az alkalmazkodás jelentene, mondjuk az új, szokásaiban tök idegen családomhoz. Érdekes lenne, biztos megszöknék végül.
  Volt a tévében egy film egy német srác és egy török lány szerelméről. Na valami olyasmit képzelek el. Szegény gyerek igencsak megszenvedett a szép török lányért. Szerintem én feladtam volna, legyen csak másé a szép és kedves leányka.

 8. Én nem is tudom mit mondjak! :((( Eddig is olvastam ilyeneket, de ti nap mint nap szembesültök ezekkel. És látjátok, hogy igen, mind ez igaz. Szomoru! És vajon kinek jobb? Nekik vagy nekünk?

 9. Euthymia

  @Martalóc: miért lenne csak másnak humoros? Lehet, hogy neked is könnyebben menne az aklimatizálódás, csak még nem tudod, ha a szerelem elvakítana. Na, jó, nem bántalak, de én azt hiszem, lehet kicsit alakítani mindkét társadalmi rétegen feljebb és lejjebb is lehet adni az igényeket. Mi furán nézzük őket, mert azt csinálják, amit és ők is furán néznek minket, mert mi meg azt csináljuk, amit. Fura ez, azt hiszem!

  @Csilla: van egy mondás “mindenki a maga szintjén nyomorog” és szerintem ez igaz nagyon is. Szörnyű látni valóban, hogy utcán élnek, esznek, alszanak, végzik a dolgukat, de valószínűleg nem boldogtalanabbak, mint mi, mivel nem tudják, mit veszítenek a tévével, internettel, angolvécével, mert sosem próbálták. Ez nagyon összetett kérdés, szerintem, hogy kinek is jobb. Ezért is jó, hogy itt vagyunk és MEGTANULOM ÉRTÉKELNI SOKKAL JOBBAN, amim van. mert mi van, idegbeteg vagyok, mert nincs 2 hétig net, és??? másnak egész életében nincs.
  Szívfacsaró látni, hogy így élnek!! Nem is tudok mit mondani még… szomorú, igen, ahogy írtad :(

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s