RÓLUNK

2010. március 8. és augusztus 8. között Indiában voltunk.

Tib egy nemzetközi gyógyszerkutatási cég angliai irodájában dolgozik már egy ideje. A cégnek több irodája van mindenfele a világban, kettő Indiában is. Ezért azt találta ki a vezetőség, hogy Tib kicsit menjen  és támogassa az ottani kollégákat a munkában, a fejlődésben, a bármiben…

Én meg mint rendes feleség, követtem őt és hátráltattam.

Az eredeti terv szerint 2009-ben kellett volna indulni 12 hónapra. Végül 1 év késéssel elindítottak minket és menet közben alakították ki, hogy végül ne legyen több 5 hónapnál a kinti lét.

Szóval, Tib hétköznap az irodában nyomkodta a billentyűzetet, oldotta meg a feladatokat, amiket eléjük gördítettek, hétvégéken és néhány szabadságos napon pedig világot láttunk. Felfedeztük India egy apró darabkáját.

Én ezeket az élményeket próbáltam jegyzetelni, fotózni, hogy megmutathassuk a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, ismeretleneknek, mi milyennek is láttuk Indiát.

T. Olvasó nem talál itt földrajzi, történelmi, egyéb hivatalos adatot,  sőt tudományos leírást sem (azt már megírták azok, akik ehhez értenek és papírjuk is van róla). Itt csak olyat találsz, amit mi éltünk át, amit láttunk és amit gondolunk a CSODÁS INDIÁRÓL (aminek persze ezer arca van).

 

Ha bármilyen észrevételed, kérdésed van írj emialt (enhuncutkakukacgooglemaildotcom) vagy hozzászólást a bejegyzések közé, minden véleményt szívesen olvasunk.

Fotókat a picasa oldalunkon találsz.

Köszönjük, hogy benéztél, hogy hozzászóltál, hogy velünk tartottál!

8 responses to “RÓLUNK

 1. Mi megyünk veletek, ránk számíthattok! Már várjuk az élményeket, történeteket, no meg a sok-sok képet! Jó lesz utazgatni VELETEK, rajtatok keresztül megismerni egy másik földrészt, egy másik országot, egy másik kulturát, más embereket!

  Minden jót nektek!

 2. Csak most találtam ide, de nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen! :)

 3. Euthymia

  Szia! Köszönjük, mi is már nagyon drukkolunk :):)

 4. Mennyi az a pár hónap?

 5. Euthymia

  Kósza, talán augusztusig, talán jövő márciusig…még kérdés, de 5 vagy 12 az a pár :)

 6. Szia!

  És mi jót csináltok Ti Indiában? (Elnézést, ha valamelyik bejegyzésben leírtad, de most nincs időm végignézni az összeset…persze ami késik, nem múlik.)

 7. Euthymia

  Szia, szerintem nem írtam le :) De majd kiegészítem a rólunk oldalt hamarosan…

 8. Palkó Nóra

  Pá-pá, belekukkantottam néhány sort, nagyon élvezetes, amiket írtál! Kicsit azért irigykedem, szívesen megnézném ezeket a helyeket.. Csók

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s